L’IVAJ suspèn el programa d’oferta concertada en albergs i campaments en les modalitats ‘Viu l’hivern’ i ‘Viu l’estiu’

587
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

– La mesura s’adopta per preservar la salut de les persones beneficiàries i per adaptar les instal·lacions als nous protocols sanitaris

– L’IVAJ procedirà a la devolució d’ofici dels imports abonats en concepte de reserva de places

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha suspès la realització del programa d’oferta concertada en albergs i campaments en les modalitats ‘Viu l’hivern’ i ‘Viu l’estiu’, per als anys 2020 i 2021.

Aquesta mesura s’adopta amb l’objectiu de preservar la salut de les persones beneficiàries d’aquest programa, al tractar-se d’una activitat col·lectiva sense possibilitat, en l’actualitat, que puga desenvolupar-se amb les garanties sanitàries oportunes.

A més, tant les instal·lacions de l’IVAJ com les activitats que en elles es realitzen s’han d’adaptar als nous protocols de sanitat derivats de la situació de COVID-19, la qual cosa comporta modificacions substancials en les condicions de les convocatòries del programa d’oferta concertada .

La resolució, publicada al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, estableix que es procedirà a la devolució, d’ofici, dels imports abonats per la reserva de places en la convocatòria de el programa d’oferta concertada en les modalitats esmentades.

Aquesta mesura s’adopta perquè les entitats i persones beneficiàries de el programa puguin reorientar les seves programacions davant la nova situació provocada per la pandèmia.

La convocatòria d’oferta concertada 2020-2021 va posar a disposició a la Comunitat Valenciana més de 13.300 places per a l’ús de les instal·lacions a grups d’un mínim de 15 persones d’associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats , ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades així com a grups de joves organitzadors d’activitats de lleure educatiu.

La modalitat ‘Viu l’Estiu’ en albergs i campaments de l’IVAJ oferia estades des de l’1 de juny a el 6 de setembre de 2020 i la modalitat ‘Viu l’Hivern’ de el 7 de setembre de 2020 el 31 de maig de 2021.