L’IVAJ reconeix a joves corresponsals per a enfortir la participació juvenil en 6 municipis de Castelló

849
Campament IVAJ
PUBLICITAT

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, va acudir a la trobada de corresponsals dels instituts i centres educatius de Albocàsser, Benassal, Cabanes, Morella, Vilafranca i la Vall d’Alba que es va desenvolupar aquest cap de setmana en el campament Jaume I de l’IVAJ en Alcossebre.

La iniciativa, desenvolupada per Xarxa Jove, és un projecte engegat en aquest curs acadèmic en el qual joves d’aquestes localitats informen als seus companys i companyes de diferents accions i programes juvenils.

Jesús Martí ha destacat “la importància de reconèixer la labor de joves que porten als seus centres les activitats i programes que fomenten la participació” i ha destacat que el treball en equip d’aquesta trobada repercutirà positivament en els seus respectius instituts.

Concretament, les corresponsalies han començat en l’IES Els Ports, IES Vilafranca, IES La Vall d’Alba, SES Benassal, SES Cabanes i CES Alt Maestrat. Per a Martí “són un element vertebrador del territori ja que serveixen de nexe entre l’IVAJ i els municipis, que és en definitiva l’objectiu del programa Xarxa Jove”.

Entre les activitats que van desenvolupar al llarg del cap de setmana en el campament Jaume I figuren jocs grupals en la platja i l’enregistrament de videos col·laboratius.