L’IVAJ oferta 13.351 places en les modalitats ‘Viu l’Estiu’ i ‘Viu l’Hivern’ 2020-2021

548
Campament IVAJ
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

-L’Oferta Concertada inclou avantatges i tarifes especials per a estudiants, associacions, ajuntaments o clubs esportius

-Permeten desenvolupar activitats de lleure educatiu en campaments i albergs de la Comunitat

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria de el programa d’oferta concertada, en les modalitats de ‘Viu l’Estiu’ i ‘Viu l’Hivern’ en albergs i campaments juvenils per al 2020 i 2021, d’acord amb les bases publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La modalitat ‘Viu l’Estiu’ en albergs i campaments de l’IVAJ ofereix estades des de l’1 de juny a el 6 de setembre de 2020 i la modalitat ‘Viu l’Hivern’ s’ofereix de el 7 de setembre de 2020 el 31 de maig de 2021 .

La convocatòria d’oferta concertada 2020-2021, amb més de 13.300 places, afavoreix l’ús de les instal·lacions a grups d’un mínim de 15 persones d’associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades així com a grups de joves que organitzen activitats de lleure educatiu.

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que s’ha desestacionalitzat l’oferta en albergs i campaments juvenils per atendre la creixent demanda i afavorir la realització d’activitats de lleure educatiu durant tot l’any.

Martí s’ha referit també a el programa Albergs + de l’IVAJ que treballa en la millora de les instal·lacions en tres direccions: sostenibilitat, quilòmetre 0 i accessibilitat.

Més de 13.300 places en campaments i albergs de la Comunitat

Un total de 13.351 places es distribueixen en les instal·lacions juvenils de la Comunitat Valenciana que participen en aquesta convocatòria d’oferta concertada:

Els campaments de Navalón i Jaume I (Alcossebre) ofereixen un total de 9.846 places

Així mateix, els albergs Argentina, a Benicàssim; Sant Crist de la Mar, a Benicarló; l’alberg de Biar; La Florida, a Alacant; La Marina, a Teulada-Moraira; Mare de Déu de l’Lledó, a Castelló; i Mar i Vent, a Piles, posen a disposició un total de 3.505 places.

Preus assequibles i serveis en albergs i campaments

Els principals atractius per al gaudi de les instal·lacions de l’IVAJ són a més de la ubicació, les tarifes i els serveis que s’ofereixen.

En Viu l’Estiu 2019 un total de 75 entitats han desenvolupat un programa d’oci educatiu a les instal·lacions juvenils de l’IVAJ. des de col·legis, instituts, associacions juvenils, d’interès social, culturals agrupaments escoltes, i societats musicals.

També s’han organitzat activitats els ajuntaments d’Aielo de Malferit, Benetússer, Benifaió, Borriana, Canals, Càrcer, Mislata, Ontinyent, Pilar de la Horadada, Riba-roja de Túria, Silla i Castelló de la Ribera així com Humanes de la Comunitat de Madrid.

Als albergs s’ofereix allotjament en habitacions compartides (amb llençols), parament de menjador col·lectiu, servei d’alimentació en pensió completa, servei de socorrisme als albergs que disposen de piscina i en els períodes en què estigui oberta i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents

Als campaments els serveis són allotjament en cabanes, refugi o botiga pròpia (matalassos i material divers d’acampada), així com parament de menjador col·lectiu, servei d’alimentació en pensió completa, en funció de el període així com assegurança de responsabilitat civil i d’accidents .

Sol·licituds i terminis

A partir d’aquest dimecres, 11 de desembre, es podran presentar les sol·licituds per qualsevol de les modalitats en el registre electrònic de l’IVAJ. consultar aquí

S’obriran dos terminis de presentació per a ‘Viu l’Estiu’, un primer termini en què només s’accepta una sol·licitud per entitat fins al 7 de gener. A partir d’el 8 de gener de 2020, s’obrirà el segon termini per a ‘Viu l’Estiu’. Les places de ‘Viu l’Hivern’ es poden sol·licitar, fins a tres per entitat, a partir d’aquest dijous i, segons disponibilitat, fins a un mes abans de l’inici de l’activitat.