L’Ivaj obri la preinscripció per als camps de voluntariat juvenil d’estiu

464
VICE_campos_verano
PUBLICITAT

L’Institut Valencià de la Joventut (Ivaj), entitat depenent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha obert la preinscripció per a participar en el programa camps de voluntariat juvenil en la convocatòria d’estiu, dins de la campanya Viu la solidaritat.

La preinscripció es realitza amb el formulari publicat al web de l’Ivaj, a la pàgina següent: www.ivaj.gva.es/viu-la-solidaritat, fins al dia 16 d’abril de 2018.

La gran novetat d’aquesta edició de camps d’estiu a la Comunitat Valenciana és que poden inscriure’s en ella des dels 15 anys fins als 30 anys, quan fins ara era a partir dels 18 anys.

Aquesta iniciativa de l’Ivaj permet que la joventut acudisca a projectes tant de la Comunitat Valenciana i d’altres comunitats autònomes com de països estrangers.

A la Comunitat Valenciana s’organitzen camps de voluntariat juvenil a la primavera entre el 30 de març i el 8 d’abril de 2018; camps d’estiu, preferentment als mesos de juliol i agost, amb una durada de 15 dies, i camps d’hivern, entre desembre de 2018 i gener 2019.

Els camps organitzats en altres comunitats autònomes i pel Servei Voluntari Internacional es desenvolupen, preferentment, durant els mesos de juliol i agost, i la durada depén de la comunitat autònoma o entitat organitzadora de cada camp.

L’intercanvi de places que es realitza amb altres comunitats autònomes i amb el Servei Voluntari Internacional permet a joves de la Comunitat acudir a activitats d’altres comunitats i internacionals

I Jornades de Voluntariat Juvenil

L’Ivaj ha organitzat una trobada de totes les persones voluntàries que han participat en alguna de les campanyes dels Camps de Voluntariat Juvenil de l’Ivaj. L’activitat es realitzarà a l’alberg juvenil Torre d’Alboraig, els pròxims dies 24 i 25 de març.

Les jornades són un espai per a intercanviar experiències, proposar millores en l’organització dels camps i retrobar-se amb les persones amb els qui s’han compartit vivències.