L’IVAJ amplia fins a 22.800 les places en albergs i campaments

56
PUBLICITAT

La convocatoria afecta a totes les etapes educatives, a banda de clubs, grups i associacions juvenils

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de Viu l’Estiu i Viu l’Hivern, amb 22.817 places en albergs i campaments juvenils per a estades en 2024 i 2025, segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La convocatòria d’esta oferta concertada està dirigida a associacions juvenils; ajuntaments; grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius; universitats; clubs esportius i altres entitats, públiques o privades, així com grups de jóvens que organitzen activitats d’oci educatiu.

Pel que fa a l’any passat, s’amplia el nombre de places oferides per a respondre, així, a la demanda creixent de grups i associacions juvenils que aposten per l’oci educatiu com a ferramenta d’educació no formal, durant tot l’any.

Esta oferta de places en campaments i albergs pretén facilitar l’ús de les instal·lacions de l’IVAJ a grups d’un mínim de 15 persones, que, a més, comptaran amb un programa d’activitats que duran a terme durant l’estada.

Places previstes

Tal com publica el DOGV, l’oferta de places, com tots els anys, es distribuïx per a dos programes: Viu l’Estiu, per al qual hi ha previstes 9.603 places, i Viu l’Hivern, que en té 13.214. En total s’oferixen 15.488 places en campaments i 7.329 en albergs.

Per a Viu l’Estiu s’oferixen les places següents en albergs: 440 en Biar, 660 en l’alberg Argentina, 480 a Muro de Alcoy, 450 en l’alberg La Marina i 210 en Mar i Vent, la qual cosa suposa, en total, 2.240 places per a albergs.

En el cas dels campaments, sumen en total 7.363 places: 1.363 places en cabanyes i 3.000 places en tendes corresponen al Jaume I, mentres que en el de Navalón se sumen 3.000 places en tendes.

Per al programa Viu l’Hivern, en la modalitat d’albergs s’oferixen les places següents: 600 en Biar, 1.310 en Argentina, 805 a Muro de Alcoy, 1.499 en La Marina i 875 en Mar i Vent.

Així mateix, per a campaments s’oferixen 8.125 places: el Jaume I té 1.625 places en cabanyes i 3.250 places en tendes, mentres que el de Navalón té 3.250 places.

Serveis inclosos

Els serveis que inclou esta oferta en els albergs són allotjament en habitacions compartides, amb llençols; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina, en els períodes que s’obri, i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

En els campaments oferix allotjament en tendes o cabanyes i inclou matalassos i material divers d’acampada; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els campaments que disposen de piscina, en els períodes que s’obri, i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.