L’IVACE llança una convocatòria per a finançar serveis de I+D, personal investigador i la compra de béns d’equip

196

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria ‘CREATEC-CV’, dirigida a finançar la contractació de serveis d’I+D, de personal investigador i tècnic, així com la compra de béns d’equip en les xicotetes empreses innovadores de base tecnològica de la Comunitat Valenciana.

‘CREATEC-CV’ té un pressupost d’un poc més d’1,5 milions de eruos i atén a l’aposta de la Consellería d’Economia Sostenible per la generació d’un nou teixit empresarial innovador de base tecnològica.

Els projectes que es presenten hauran de tenir un pressupost subvencionable comprès entre els 30.000 i els 175.000 euros, dels quals l’IVACE recolzarà fins a un 50%.

El termini perquè les empreses presenten les seues sol·licituds comença el 12 de gener i finalitza el 28 de febrer de 2017.

“L’aposta d’aquest Consell per la I+D i la innovació empresarial és absoluta. Estem posant tota l’obstinació perquè les empreses compten amb les eines i els instruments necessaris per a innovar en les millors condicions i perquè desenvolupen projectes amb un alt valor afegit”, ha assenyalat la directora general del IVACE, Júlia Company.

“Per això -ha afegit Company- és prioritari desenvolupar un nou teixit empresarial innovador d’alt contingut tecnològic que permeta canalitzar els resultats de la investigació cap al mercat i la societat”.

“Els objectius previstos en matèria d’indústria per part de la Generalitat per al 2016 i successius exercicis, passen per elevar el pes del sector industrial en l’activitat econòmica de la Comunitat fins a aconseguir en 2020 el 20%, així com per estimular l’activitat innovadora en les PIME del nostre teixit empresarial, augmentant la seua dimensió empresarial i generant més ocupació estable i de qualitat”, ha assegurat la directora de l’IVACE.

Amb la publicació d’aquesta convocatòria, l’IVACE té convocat més del 70% del seu pressupost destinat per a ajudes a empreses de la Comunitat “i, abans que finalitze l’any, haurem convocat tot el previst per a 2016” ha assenyalat Júlia Company.

CREATEC-CV està cofinançat amb Fons FEDER.