Literatura, esport i molta diversió en les festes d’Albocàsser

299
PUBLICITAT

Albocàsser viu aquests dies una gran activitat amb motiu de les seues festes d’agost. D’aquesta forma, en la jornada d’ahir van tindre lloc diverses activitats culturals, lúdiques i esportives.

Durant el matí es van entregar els premis del XXVIII Certamen Literari “Casimir Melià i Tena”. La resolució de premiats és la següent: primer premi corresponent al primer cicle de primària per a “El Llop” d’Ander Esteve Beltrán; primer premi del segon cicle de primària per a Lluc Vidal Barreda amb “L’hort a l’estiu”; quant al tercer cicle de primària el primer premi ha sigut per a Júlia Branchadel Segarra amb “Un dia d’escola”; Laura Robles Monfort amb “Viatge a la fira de Sant Pau” va guanyar en el primer cicle d’educació secundària i Ainhoa Fermosella Segarra va fer el mateix en el segon cicle de l’ESO amb “La festa de la Puríssima”.

Després del lliurament dels Casimir Melià, premis de literatura infantil i juvenil degans a la província de Castelló, va tindre lloc una ‘entrà’ de bous i vaques i ‘bous*per la vila’ de la ramaderia Germans Bellés. La festa va continuar a la vesprada amb ‘bous per la vila’ de la mateixa ramaderia del matí, una carrera infantil i la trotada popular “Vila d’Albocàsser”. Una prova de vaca, el torneig de futbol 3×3 per a xiquets i xiquetes i el tardeo musical amb el grup La Meligrana van tancar la vesprada. A la nit es va embolar un bou de Germans Bellés i la vaca de la vesprada. La nit es va tancar amb una festa organitzada pels quintos i les dames que es va allargar fins a altes hores de la matinada.

En la jornada de hui a les 12.30h hi haurà una ‘entrà’ de Mansos de la ramaderia Javier Tàrrega “El Gallo” a la qual seguirà l’ ‘entrà’ de bous i vaques de Raúl Monferrer Izquierdo.
Des de les 13.30h es durà a terme l’activitat “Les xarxes socials d’abans”. La recepció es farà en al Safareig. A continuació xarrada-col·loqui “Seguim fent safareig” i exposició fotogràfica “Mujeres del mundo. Bolivia: Las mujeres sabias” cedida per la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I.

A les 14.30h hi haurà un dinar de dones amb música per a postres. A les 18h eixida pel terme municipal amb bicicletes de muntanya i ‘bous per la vila’.

La jornada de festes de hui acabarà amb una concentració i festa de disfresses i premi per als més originals. En acabar ball amb la Kinky Band en el Pla dels Sants Joans.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA