Albocàsser viu aquests dies una gran activitat amb motiu de les seues festes d’agost. D’aquesta forma, en la jornada d’ahir van tindre lloc diverses activitats culturals, lúdiques i esportives.

Durant el matí es van entregar els premis del XXVIII Certamen Literari “Casimir Melià i Tena”. La resolució de premiats és la següent: primer premi corresponent al primer cicle de primària per a “El Llop” d’Ander Esteve Beltrán; primer premi del segon cicle de primària per a Lluc Vidal Barreda amb “L’hort a l’estiu”; quant al tercer cicle de primària el primer premi ha sigut per a Júlia Branchadel Segarra amb “Un dia d’escola”; Laura Robles Monfort amb “Viatge a la fira de Sant Pau” va guanyar en el primer cicle d’educació secundària i Ainhoa Fermosella Segarra va fer el mateix en el segon cicle de l’ESO amb “La festa de la Puríssima”.

Després del lliurament dels Casimir Melià, premis de literatura infantil i juvenil degans a la província de Castelló, va tindre lloc una ‘entrà’ de bous i vaques i ‘bous*per la vila’ de la ramaderia Germans Bellés. La festa va continuar a la vesprada amb ‘bous per la vila’ de la mateixa ramaderia del matí, una carrera infantil i la trotada popular “Vila d’Albocàsser”. Una prova de vaca, el torneig de futbol 3×3 per a xiquets i xiquetes i el tardeo musical amb el grup La Meligrana van tancar la vesprada. A la nit es va embolar un bou de Germans Bellés i la vaca de la vesprada. La nit es va tancar amb una festa organitzada pels quintos i les dames que es va allargar fins a altes hores de la matinada.

En la jornada de hui a les 12.30h hi haurà una ‘entrà’ de Mansos de la ramaderia Javier Tàrrega “El Gallo” a la qual seguirà l’ ‘entrà’ de bous i vaques de Raúl Monferrer Izquierdo.
Des de les 13.30h es durà a terme l’activitat “Les xarxes socials d’abans”. La recepció es farà en al Safareig. A continuació xarrada-col·loqui “Seguim fent safareig” i exposició fotogràfica “Mujeres del mundo. Bolivia: Las mujeres sabias” cedida per la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I.

A les 14.30h hi haurà un dinar de dones amb música per a postres. A les 18h eixida pel terme municipal amb bicicletes de muntanya i ‘bous per la vila’.

La jornada de festes de hui acabarà amb una concentració i festa de disfresses i premi per als més originals. En acabar ball amb la Kinky Band en el Pla dels Sants Joans.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA