L’IES Vilafranca obri l’admissió per al cicle d’atenció a persones depenents

297
Cicle atenció a persones depenents Vilafranca
PUBLICITAT

L’Institut d’Educació Secundària de Vilafranca ha obert el termini d’admissió per al cicle formatiu “Atenció a persones en situació de dependència”. Es tracta d’un grau mitjà d’un total de 2.000 hores de formació i que capacita per a les ocupacions de cuidador en institucions i domicilis particulars, gerocultor, governant i subgovernant en institucions, auxiliar responsable de planta de residències de majors i persones amb discapacitat, auxiliar d’ajuda a domicili, assistent d’atenció domiciliària, treballador familiar, auxiliar d’educació especial, assistent personal i teleoperador de teleassistència.

Tenen accés directe els graduats en ESO, titulats en FP de primer grau (tècnic auxiliar), FP de grau mitjà (tècnic), alumnes amb el 2n de BUP aprovat i altres titulacions equivalents a efectes acadèmics. A més, es pot accedir també sense complir aquests requisits a través d’una prova que tindrà lloc el 18 de juny. És necessari tenir 17 anys o complir-los durant l’any en curs.

El termini d’admissió, que ja està obert, acaba el 31 de maig. L’horari d’atenció és de dilluns a dijous de 8.30h a 14.30h i 15.30h a 17.20h. Els divendres només en horari matinal. Els admesos formalitzaran la matrícula a finals de juny.

Cal destacar que estar en possessió d’aquest cicle formatiu, a més, permet continuar estudiant i accedir a FP Tècnic Superior en Promoció d’Igualtat de Gènere, Animació Sociocultural, Animació Sociocultural i Turística, Educació Infantil, Integració Social i Interpretació de llengua de signes.