L’IES Els Ports de Morella prepara el nou grau de guia en el medi natural i de temps lliure

724
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’IES Els Ports de Morella va convocar ahir el procés de previsió de places de tècnics especialistes per al nou cicle formatiu de grau mitjà, guia en el medi natural i de temps lliure, que oferirà a partir del curs vinent. Aquest està adscrit a la família professional d’activitats físiques i esportives i requereix de personal especialista en tècniques d’equitació, guia de baixa i mitja muntanya i guia de bicicleta.

Així, el centre prepara l’inici d’aquest cicle per al proper curs, després de realitzar el període de preinscripció de l’alumnat, el qual garanteix aquesta formació professional per primera vegada a Morella.

Cal explicar que ahir es va iniciar el termini per a presentar la documentació requerida i estarà obert fins al dilluns 4 de juliol. D’aquesta manera, cal enviar el currículum vitae (CV) i la resta de documents necessaris al correu electrònic 12001903@edu.gva.es.

El 7 de juliol es notificarà a les persones preseleccionades i citarà per a la posterior entrevista que tindrà lloc de manera presencial a l’IES Els Ports. Finalment, el 15 del mateix mes, s’informarà les seleccionades per a iniciar el procés de contractació per part de la Conselleria d’Educació. Les persones no seleccionades s’inclouran en la borsa de treball que es constituirà per a tal efecte a l’institut.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la implementació de més Formació Professional al nostre territori és molt importat per a donar més possibilitats als i les joves” i ha afegit que “des de l’institut, la conselleria i l’ajuntament hem apostat per este grau i ens alegrem molt de la resposta que ha tingut i que farà possible que siga una realitat este pròxim curs”. L’edil ha explicat que “ara el centre busca els diferents perfils tècnics per a completar la plantilla formativa d’aquest cicle” i ha comentat que “l’alumnat procedent d’altres poblacions, tant a l’escola llar com, si és necessari, en el Centre de Turisme de la Fàbrica Giner, comptarà amb allotjament”. Finalment, ha aprofitat per a “animar a vindre a estudiar i treballar a Morella i agrair la col·laboració de les diferents administracions que fan possible aquest nou mòdul de formació a Morella per al curs vinent”.