Ies Vilafranca

El proper curs l’IES de Vilafranca implantarà el batxillerat en dues modalitats: humanitats i ciències socials i ciències.

Serà tota una novetat en el municipi que, d’aquesta manera, recupera el batxillerat 40 anys després. Per informar a pares, mares, futurs estudiants i interessats l’IES de Vilafranca ha convocat una reunió informativa el proper dijous dia 26 a les 19.30h a la sala d’usos múltiples del centre educatiu.

En el curs 2016-17 l’IES també impartirà un mòdul de grau mitjà d’atenció a persones en situació de dependència. El centre també informarà sobre aquesta possibilitat formativa.

A la reunió de divendres no només s’ha convocat els pares, mares, futurs estudiants i interessats de la localitat, sinó també als de tots els pobles de la província de Terol i localitats veïnes de Castelló. Cal recordar que el batxillerat serà possible gràcies a l’acord entre Aragó i la Comunitat Valenciana que permetrà que alumnes de Terol cursen els seus estudis a la Vila.

Des de l’IES s’ha fet una crida a la participació a la reunió. En la trobada s’informarà sobre el procés d’admissió, les assignatures optatives, el transport escolar, el valencià i l’exempció per a alumnes aragonesos i també es farà una visita al centre.

————-

Comunicat de l’IES:

AVÍS IMPORTANT, BATXILLERAT A VILAFRANCA:

Reunió informativa sobre el batxillerat i els cicles formatius a l’IES DE VILAFRANCA DIJOUS 26 DE MAIG A LES 18.30H A LA SALA D’USOS MÚLTIPLES DE L’IES
ADREÇAT A: PARES, MARES, FUTURS ESTUDIANTS I TOTS ELS INTERESSATS/DES

————-

Adjuntem la comunicació de l’IES Vilafranca que podeu consultar a la seua página web:

http://ow.ly/1BGc300xjbV

BATXILLERAT PER AL CURS 2016-2017

El dia 23 de maig s’ha obert el període d’admissió de batxillerat per al curs 2016-17 (fins al 7 de juny).

Ja ens han informat que s’oferiran dues modalitats de les tres disponibles:

1- Batxillerat d’humanitats i ciències socials
2- Batxillerat de ciències.

El requisit per a poder cursar batxillerat és tenir el títol de graduat en ESO, el títol de grau mitjà d’un cicle formatiu, 2n de BUP o FP I.

Per a tots aquells que estigueu interessats farem una reunió el dia 26 de maig a les 18:30hores a la sala d’usos múltiples de l’IES Vilafranca, on tractarem els següents temes:

-Itineraris de batxillerat oferits.
-Procés d’admissió.
-Optativitat.
-Horaris.
-Transport escolar.
-Valencià (possibilitat d’exempció dels alumnes d’Aragó).
-Programa lingüístic (possibilitats de desdoblaments castellà/valencià).
-Visita a les instal•lacions del centre.

* El motiu de la demora d’aquesta data és perquè el dia 25 de maig ens han convocat als centres educatius a una reunió sobre les proves d’accés a la universitat (P.A.U.). Esperem que en aquesta reunió ens donen informació important que us puguem traslladar.