L’IES de Benassal busca productors per al Mamma mia! del Maestrat

104
PUBLICITAT

Obri una linia de micromecenatge per a aconseguir els 3.500 euros necessaris per a dur endavant el musical

L’institut Pere Enric Barreda de Benassal, en col·laboració amb l’AMPA, ha iniciat una campanya per tal de convertir la población en productora de l’espectacle Mamma mia!, un musical interpretat per l’alumnat de tercer d’ESO, i aconseguir els 3.500 euros necessaris per a dur endavant el muntatge.

Per tal de fer realitat l’aventura, l’IES i l’AMPA han obert una linia de finançament on line a través del micromecenatge Verkami. Les persones interessades poden fer els seus donatius a canvi de “recompenses”. La financiació externa permetrà a la companyia teatral Tots a una -formada per l’alumnat- fer front als costos de la producció de so, il·luminació, atrezzo, decoració, vestuari, despeses de difusió i les pròpies recompenses dels “productors” voluntaris.

Una vegada aconseguit l’objectiu econòmic, la companyia es compromet a entregar les recompenses, que inclouen: la incorporació dels noms dels mecenes al programa de mà del musical, seients reservats amb vistes privilegiades, fotografíes imantades de l’actuació, un vestit de cadascun dels protagonistes principals i una parella de records commemoratius, a triar entre dessuadora i tassa o samarreta i clauer.

La representació del musical tindrà lloc la primera quinzena de juny, per tant, tot el procés de producció es desenvoluparà durant la primavera. Els mecenes rebran les recompenses commemoratives entre maig i juny. Aquelles que inclouen vestuari del musical s’entregarà amb posterioritat a la representació per part de la companyia creada per a la producció de Mamma Mia!

Tots a una està formada pels professors Jesús Arnau Miravet i David Moreda Arzo i la col·laboració de l’alumnat protagonista de l’història.

El musical

El musical Mamma mia! està basat en les cançons més conegudes de la històrica banda sueca ABBA. Aquesta obra de teatre musical ha sigut representada als principals escenaris de la Gran Via de Madrid i de Broadway, a Nova York. Tanmateix, va ser dut a la gran pantalla el 2008 amb Meryl Streep i Pierce Brosnan com a estrelles protagonistes.