Lídia Fermosell ja regna a les festes patronals d’Albocàsser

284

Divendres a la nit va ser proclamada màxima representant del municipi al costat de la seua cort d’honor formada per sis dames

Albocàsser ha donat inici oficialment a les seues festes patronals amb el dia de la presentació a la qual es va proclamar a Lídia Fermosell com a Reina de les festes ia la seva cort d’honor, les senyoretes Ruth García, Meritxell López, Roser Ortí, Cristina Edo, María Giner i Clara Zamora. Totes elles han viscut una nit d’emoció prèvia a la setmana de festes que els espera plena d’actes en què no faltaran els honors a la patrona d’Albocàsser, la Mare de Déu de l’Assumpció, així com els festejos taurins. A la presentació no va faltar el llop i els xiques i xiquetes del poble amb les seues actuacions.

El dissabte va començar amb la ‘despertà’, una diana a càrrec de l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Albocàsser i el Rosari de l’Aurora en el dia dedicat a la Verge de l’Assumpció. Seguidament, hi ha hagut una processó pels carrers de costum que ha acabat amb un vi d’honor.

A les 13: 00h s’inaugurava l’exposició d’art multidisciplinar, Mostra d’un “recórrer” de l’Associació Quatricromia Grup d’Art en “l’ermita del Sants Joans.” Els artistes que exposen a la mostra són Dolors Lis, Salut Lis, José Segura, Ángeles Lis, Francisco Pastor i Manuel Fredes.

A mitja vesprada es celebrarà un partit de futbol al camp municipal “La Planeta”, entre els equips CF Albocàsser i el Club Esportiu Castelló Juvenil. Més tard, a les 20: 00h, totes les associacions del poble participaven en la representació d’una partida d’escacs humana a la Plaça de l’Església organitzada per l’Associació Cultural “L’assegador”. El dia va acabar amb l’estrena del Musical Broadway i una disco mòbil.

Diumenge es va celebrar el dia de Sant Roc dedicat a la Penya Taurina. Al matí es van lliurar els premis del XXIV Certamen Literari “Casimir Melià i Tena”, a la sala d’actes de l’Ajuntament. Després, els actes taurins van prendre els carrers amb tancament i concurs de retalls infantil, vaquetes i un bou cerril que va ser provat i embolat.

 IMG_9677

IMG_9662

IMG_9535

IMG_9517

IMG_9484

IMG_9385

IMG_9322

IMG_9253