Licitades les obres del Centre de Desenvolupament Turístic de la Fàbrica Giner

196
Licitades les obres del Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports
Licitades les obres del Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports

Morella ha conegut aquest matí la licitació de les obres del Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística Fàbrica Giner-Els Ports publicada al DOGV. Les obres compten amb un pressupost de 2.887.280,18 euros i el termini perquè les empreses opten a l’execució del projecte està obert fins al 26 de desembre.

La Fàbrica Giner és un complex situat a pocs quilòmetres de Morella que acollia una antiga colònia tèxtil. Aquest és propietat de la Generalitat Valenciana i compta amb Saltapins com a principal activitat turística de l’emplaçament. Aquest nou organisme busca posar en valor els aspectes del món rural i d’interior per a convertir-se en un mecanisme d’acceleració de les empreses d’aquestes característiques.

El nou Centre de Desenvolupament i Acceleració Turística estarà ubicat a l’antic hotel de la Fàbrica Giner, el qual fa més de 10 anys que està tancat i amb greus problemes de conservació. Així, aquest projecte suposa, també, una millora d’aquest patrimoni industrial únic en tota la comunitat.

Aquest és un centre innovador, ja que serà l’únic situat a l’interior en tota la Comunitat Valenciana on es realitzarà una investigació sobre el turisme d’interior, així com altres activitats formatives que busquen impulsar el sector turístic. A més, aquesta situació al terme municipal de Morella és estratègica per a crear sinergies amb les comunitats veïnes d’Aragó i Catalunya.