l’Hotel Roig, l’Hotel La Piqueta, l’Hotel Novella, l’Hotel La Castellana i l’Hostal La Catalana de Benassal presenten el “Menú per Recordar” per als dies 26 i 27 de juliol

399

Benassal

-Nota de premsa-

Durant els dies 26 i 27 de juliol ha 5 restaurants de Benassal presenten el “menú per recordar”. El oferiran a tots els veïns i visitants que participin en la I Mostra d’Oficis de la localitat de l’Alt Maestrat.

Menuperrecordar2

Els restaurants, pertanyents tots ells a l’Gremi Turístic de Benassal, han preparat un menú comú que rememorarà els àpats de fa unes dècades a la localitat del Maestrat, menjars que evoquen els dies de festa i celebracions especials; i tot amb productes elaborats a “el terreny”. Menjar o sopar als restaurants de l’Hotel Roig, l’Hotel La Piqueta, l’Hotel Novella, l’Hotel La Castellana i l’Hostal La Catalana evocarà un dinar amb sabors tradicionals i els productes de la millor qualitat.

Els entrants estaran compostos per Formatge, pernil, cecina, ous farcits i emparedats. En Benassal s’elabora un dels millors formatges del Maestrat i els productes carnis produïts en el municipi són referent a l’interior castellonenc.

Si tradicional és el primer plat el mateix passa amb el segon. El clàssic “Tombet de Benassal”, elaborat amb carn de conill amb cargols, truita de pa i mandonguilles. Les postres serà el clàssic “pijama”.

Els restaurants han consensuat el menú perquè els veïns i visitants gaudeixin de les mateixes elaboracions tradicionals. El preu: 20 €. Les reserves poden efectuar-se en cada establiment que inclourà al menú l’aigua-vi de la casa, el pa i el cafè.  A Benassal i pobles dels voltants els menús estan tenint una excel · lent acollida i ja s’estan rebent reserves. Les places són limitades.

Fira oficis Benassal