L’hotel d’Ares reobri després de la reforma

628

L’hotel d’Ares ha tornat a obrir les seues portes després d’una important reforma que ha realitzat el consistori, titular de la instal·lació. L’alcalde d’Ares, Abelardo Tena, ha apuntat que el consistori ha invertit 55.000 euros en la instal·lació d’un nou sistema antiincendis, la col·locació de cortines i portes ignífugas, la instal·lació d’un ascensor, l’ampliació de les portes, la creació de nous serveis per a discapacitats o la instal·lació d’una rampa.

Una parella de Vilar de Canes s’ha fet càrrec de la gestió de l’hotel. El passat 30 de desembre van celebrar la festa d’inauguració a la qual van acudir els veïns de la localitat.

Des de l’Ajuntament l’alcalde ha desitjat als nous gestors “que tinguen èxit en la gestió de l’hotel ja que es tracta d’un servei que és quasi imprescindible en el municipi”.

L’hotel d’Ares es troba a la plaça del poble i serveix de referent turístic per als visitants que acudeixen a la localitat en qualsevol època de l’any. Com a hotel, bar, terrassa o restaurant és un punt de trobada per a tots els veïns d’Ares i també per als visitants.

L’alcalde d’Ares ha apuntat que, sobretot a l’hivern, és important l’existència d’aquest tipus de locals que són lloc de reunió. Així mateix ha indicat que és important que hi haja activitats econòmiques que donen vida a la localitat.