L’Hotel d’Ares reobre les seues portes el divendres

1706
PUBLICITAT

-Uns nous gestors es fan càrrec del servei de bar, restaurant i habitacions

Nota de premsa de l’Ajuntament d’Ares

L’Hotel d’Ares reobre divendres que ve dia 26 de març. Els nous gestors d’aquesta instal·lació municipal es faran càrrec del bar, restaurant i habitacions que ofereix aquest local situat en la plaça del poble.

D’aquesta manera Ares recupera la seva principal infraestructura turística i recupera un important servei per a veïns i visitants. Els nous gestors oferiran servei de bar, esmorzars, menjars en el restaurant i allotjament en les 10 habitacions de l’hotel.

L’Hotel d’Ares és un dels centres de la vida social del municipi, ja que la seua preferent ubicació, en la plaça, el converteix en centre de reunió per a veïns i en punt de recepció per als visitants que arriben a Ares. A més, en les actuals circumstàncies, el seu ampli espai de terrassa el converteixen en un lloc privilegiat per a gaudir de l’ambient de l’Alt Maestrat.

L’alcaldessa d’Ares, Ester Querol, ha desitjat sort als nous gestors de la infraestructura i ha destacat la importància que suposa, per al poble, disposar d’aquesta instal·lació oberta de manera permanent.