L’hotel Abadia del Maestrat obri les seues portes en La Serratella

571
PUBLICITAT

Després d’anys sense activitat, La Serratella tornarà a comptar amb un hotel en funcionament. L’Abadia del Maestrat serà un nou hotel boutique que oferirà un tracte personalitzat a tots els seus clients i que buscarà potenciar l’oferta turística de la localitat.

Ubicat al costat de l’església del poble, aquest nou servei buscarà aprofitar la gran quantitat de visitants com ciclistes i moters que visiten La Serratella setmanalment, a part d’establir-se com un nou punt fonamental per a aquesta localitat de vora 100 habitants.

Odette Calvo, gerent de l’hotel, ha contat que “es va enamorar del poble quan el va visitar” el que comportà que “presentarem la licitació per veure si guanyàvem”. La també propietària de l’empresa Art Rustic ha remarcat també que “compta amb molts anys d’experiència en el sector” i que els seus objectius principals són “dinamitzar el poble i ajudar a la zona”.

L’Abadia del Maestrat comptarà amb dotze habitacions que ja esperen als turistes, de les quals dos seran suites, una adaptada, tres deluxe i sis dobles. Totes elles comptaran amb jacuzzi gratuït i desdejuni inclòs, a més d’oferir als visitants la possibilitat de sopar.

L’obertura oficial tindrà lloc el 15 de juliol, encara que el dia 14 es celebrarà un acte privat previ on els assistents podran degustar algunes de les creacions culinàries que posteriorment es serviran al restaurant de l’hotel.