L’hotel Abadia del Maestrat doblarà la seua capacitat

776
Obres a l'Hotel Abadía del Maestrat
Obres a l'Hotel Abadía del Maestrat
PUBLICITAT

L’Ajuntament de La Serratella està desenvolupant un ambiciós projecte per a millorar i ampliar les instal·lacions de l’hotel Abadia del Maestrat. Després de les últimes inversions i actuacions que s’escometran en breu, l’hotel passarà a tindre 12 habitacions. D’aquesta manera es millorarà la rendibilitat del mateix i serà molt més atractiu per a les empreses que vulguen fer-se càrrec de la seua gestió.

Ja han finalitzat els treballs de la Fase II que s’han desenvolupat per a millorar les instal·lacions. L’hotel comptarà amb un sistema de aerotermia d’última generació. Així mateix també s’ha treballat en les instal·lacions de lampisteria i electricitat.

Una altra de les accions passa per l’ampliació del menjador de l’hotel, de manera que podrà albergar a un major nombre de comensals i incrementar la seua capacitat per a rebre a grups més grans. L’actuació també cobra especial interés en aquests moments en els quals mantindre les distàncies de seguretat és de vital importància.

Està pendent la dotació del mobiliari per a ultimar l’equipament de la instal·lació. Una vegada finalitzen els treballs l’Ajuntament licitarà el contracte de gestió de l’hotel per a la seua reobertura, ja que es tracta d’una instal·lació que pot revitalitzar el turisme a la comarca i l’activitat econòmica en el municipi.

L’hotel es troba al costat de l’església de la localitat, al centre del municipi, en un emplaçament amb unes vistes privilegiades sobre tota la província de Castelló.

Obres a l'Hotel Abadía del Maestrat