L’hostaleria de Morella obrirà fins a les 22.00 hores a partir del dilluns

545
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La ciutat de Morella s’adaptarà a les noves mesures i restriccions enfront de la COVID-19 anunciades per la Generalitat Valenciana ahir, que entren en vigor el dilluns 26 d’abril i s’allarguen fins al 9 de maig.

D’aquesta manera, l’hostaleria s’allarga l’horari d’obertura de l’hostaleria fins a les 22.00 hores, encara que es mantenen les limitacions en l’aforament al 100% d’aquest en les terrasses i al 30% en l’interior. A més, també continua el màxim permès de persones per taula amb sis.
Pel que fa a la resta de canvis, l’horari màxim en el comerç s’amplia fins a les 22.00 hores. També augmenta l’aforament en les activitats culturals  com cines, museus teatres o auditoris del 50% fins al 75%. Les cerimònies i celebracions es podran celebrar amb el 50% del seu aforament. La resta de mesures es prorroguen fins al 9 de maig com són el confinament perimetral del territori valencià, la limitació de la mobilitat nocturna a partir de les 22.00 hores i la limitació de sis persones en espais públics i dos nuclis de convivència en domicilis o espais privats.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “l’actualització de les mesures permet un horari més ampli dels establiments d’hostaleria i comerç” encara que ha recordat que “cal continuar amb la prudència que s’ha demostrat fins ara i seguir totes les mesures per a evitar contagis”. L’edil ha explicat que “Morella no enregistra nous casos de COVID-19 des de fa setmanes i la vacunació segueix el seu curs de manera continuada amb els diferents grups” per la qual cosa  ha remarcat “la importància de seguir en esta línia i garantir la salut de totes i tots”. Finalment, ha volgut “agrair al sector de l’hostaleria la seua col·laboració i treball durant aquestos mesos de dificultats per a mantindre la seua activitat”.

Cal recordar que Morella no enregistra nous casos de COVID-19 des de fa setmanes i la vacunació en els diferents grups de risc avança contínuament. A més, serveis com el Centre de Dia recuperaran el 100% de la seua activitat presencial a partir del dilluns “ja que tant el personal del centre com les usuàries i usuaris estan vacunats i es prenen les mesures necessàries per a garantir la completa seguretat” ha conclòs Rhamsés.