L’exposició ‘Exili Il·lustrat’ de l’IVAJ arriba a l’octubre a Atzeneta

552
L'exposició 'Exili Il·lustrat' de l'IVAJ arriba a l'octubre a Atzeneta
PUBLICITAT

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) a través del programa ‘M’importa. Educació en Valors’, presenta durant el mes d’octubre l’exposició itinerant ‘Exili Il·lustrat’ a Atzeneta.

La mostra es pot visitar del 8 al 13 d’octubre serà a la sala d’exposicions d’Atzeneta, en la Plaça Major, 2.

La iniciativa ‘Exili Il·lustrat’ es vincula amb la memòria democràtica i, al mateix temps, convida a una reflexió actual sobre les persones refugiades que fugen de les guerres, la intolerància, les catàstrofes o fam.

La mostra presenta una galeria de 36 vides dibuixades per 36 il·lustradors i il·lustradores dels més variats estils, que representen a personatges que van marxar a l’exili. L’exposició, amb il·lustracions de cos sencer i dimensions quasi reals, mostra a rellevants personalitats obligades a marxar d’Espanya.

A més, a través de la sèrie M’importa d’ Educació en Valors, s’acompanya amb una guia didàctica explicativa de les biografies i de sensibilització sobre les persones refugiades.

Ajuntaments, entitats socials, centres educatius interessats a acostar l’exposició ‘Exili Il·lustrat’ poden sol·licitar-la a través de la web de l’IVAJ.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA