L’exposició de ‘Construeix Valors’ del 22 al 29 d’abril a Benassal

51
PUBLICITAT

El Forn de Dalt de Benassal acollirà del 22 al 29 d’abril l’exposició de maquetes de Lego del projecte educatiu ‘Construeix Valors’ impulsat per la ONGD Medicus Mundi Mediterrània. Els i les assistents podran contemplar els treballs realitzats per l’alumnat de l’IES Pere Enric Barreda i Edo i el CEIP Alcalde Fabregat de Benassal, de l’IES de Vilafranca i el CEIP Don Blasco de Alagón de Vilafranca, i del CRA L’Aiguaneu (Catí, Culla, Vilar de Canes i La Torre d’en Besora).

Totes aquelles persones interessades a conéixer les fases dels cicles productius de la roba, els aparells electrònics i l’alimentació, les diferents desigualtats i injustícies socials i econòmiques que es produeixen en ells, i la proposta de solucions sostenibles aplicant els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2023 de l’Organització de les Nacions Unides pot visitar l’exposició el dissabte d’11h a 13h i de 17h a 19h, el diumenge d’11h a 13h i de dilluns a divendres de 17h a 19h.

És important recordar que ‘Construeix Valors’ es basa en la metodologia aprenentatge-servei, per la qual els i les joves adquireixen coneixements a través d’eines i materials adaptats a la seua edat. Després de reflexionar, dialogar i treballant en equip traslladen tota aquesta informació a les maquetes i anotacions explicatives que componen l’exposició. El següent pas és que la ciutadania en general adquirisca els mateixos coneixements i eines per a reflexionar i, entre totes i tots, construir en valors cap a una societat més justa i igualitària social i econòmicament i que fomente el respecte pel medi ambient.

El projecte està finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.