L’exposició de ‘Construeix Valors’ arriba el 6 de març a Muro de Alcoi

38
PUBLICITAT

– L’acte de presentació de l’esdeveniment serà el divendres 10 de març a les 18h en el Centre Cultural Polivalent

Els xiquets i xiquetes de cinqué de primària dels CEIP El Brancal i El Montcabrer de Muro de Alcoi han participat en les sessions teoricopràctiques del programa ‘Construeix Valors’ de la ONGD Medicusmundi Mediterrània. Ara, arriba el moment que la ciutadania de la localitat conega els seus treballs. Així, del 6 al 10 de març el Centre Cultural Polivalent acollirà l’exposició de maquetes de Lego.

L’exposició pot visitar-se de manera lliure en horari de matí, de 9.30h a 13.30h. Així mateix, el divendres 10 a les 18h tindrà lloc l’acte de presentació del projecte, al qual assistiran responsables de Medicusmundi Mediterrània i personal participant en el projecte. Així mateix, l’organització convida a l’assistència a totes aquelles persones que desitgen conéixer més sobre els treballs realitzats pels xiquets i xiquetes, els cicles productius de la roba, l’alimentació i els aparells electrònics, els Objectius del Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030 de l’Organització de les Nacions Unides.

Tots els treballs exposats han sigut realitzats amb els materials interactius de Lego Educació. El programa ‘Construeix Valors’ utilitza la metodologia aprenentatge-servei per a dotar a l’alumnat d’eines i informació adaptades a la seua edat que li porten a reflexionar, dialogar i treballar en equip a la recerca de possibles solucions davant els impactes que té la fabricació dels productes més consumits en el medi ambient i en la salut.

El projecte està finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.