L’exposició Apropant la imatge sagrada queda inaugurada

495
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Aquesta estarà a la Basílica Arxiprestal de Morella durant tot el mes d’agost i tracta sobre el patrimoni gòtic de Morella

Aquest matí s’ha inaugurat l’exposició Apropant la imatge sagrada sobre  el patrimoni gòtic de Morella. D’aquesta manera, durant tot el mes d’agost es poden veure peces d’aquest període de la història juntes a la Basílica Arxiprestal. Així, les obres ubicades al museu de l’església s’han fet més accessibles. La presentació ha comptat amb el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, l’arquitecte de patrimoni, Arturo Zaragozá, i mossen José Ángel.

Aixi, Rhamsés ha destacat “la importància d’aquest període de la història de Morella i totes les obres que ens ha deixat, les quals es poden veure ara juntes a l’església”. L’edil ha explicat que “l’exposició romandrà a la Basílica durant el mes d’agost” i ha aprofitat per a “animar a totes i tots a visitar-la i gaudir-ne d’aquestes obres del gòtic valencià en un emplaçament únic”. A més, ha comentat que “s’han redistribuït les obres de manera que són més accessibles per a tots i totes”.

Morella compta amb una intensa activitat cultural durant tot el mes d’agost. Així, totes les sales d’exposicions comptaran amb diferents mostres d’art que amplien la visita patrimonial de la ciutat.