L'èxit de les jornades sobre la tòfona de Diputació enforteix el projecte Castelló Ruta de Sabor com a via de futur en els pobles
L'èxit de les jornades sobre la tòfona de Diputació enforteix el projecte Castelló Ruta de Sabor com a via de futur en els pobles

L’èxit de públic que estan tenint les jornades sobre la tòfona de la Diputació de Castelló enforteix l’aposta del Govern Provincial per posicionar els productes de qualitat de la província com a via de desenvolupament i de futur dels pobles de Castelló, a través de la marca Castelló Ruta de Sabor.

Així, el Govern Provincial continuarà avui en el CEDES d’Albocàsser el cicle formatiu que fomenta el cultiu i recollida de la tòfona i multiplicarà el seu efecte dinamitzador en el territori.

Cal destacar que el curs va dirigit a totes aquelles persones interessades a aprofundir els seus coneixements sobre la tòfona, des d’estudiants, emprenedors, agricultors o professionals del sector agrícola o forestal. La inscripció gratuïta al curs s’ha de formalitzar en el correu castelloterradetrufes@dipcas.es.

Ja s’han realitzat aquests dies dos de les Jornades Tècniques Formatives ‘Establiment i viabilitat de plantacions de tòfona’ en el Centre CEDES de Llucena i en el de Morella, avui tenen lloc a Albocàsser i el 19 de gener en el Centre de Desenvolupament, Informació i Promoció Rural de l’Alt Palancia a Vilanova de la Reina.