L’Executiva Provincial del PSPV dóna suport a la fulla de ruta del nou govern socialista d’Albocàsser

713
PUBLICITAT

Nota de premsa del PSPV Provincial

El secretari general del PSPV a Castelló, Ernest Blanch, destaca que l’equip d’Isabel Albalat “representa la voluntat de canvi expressada en les urnes el 26M després de la desídia dels governs del PP”

Millorar serveis educatius, sanitaris i socials; adequació de carreteres i camins; potenciar la promoció turística i millorar la gestió municipal de l’Ajuntament d’Albocàsser. Aquests són els principals eixos de govern que s’ha marcat el Grup Municipal Socialista per al mandat municipal 2019-2023, segons han exposat els regidors socialistes, encapçalats per l’alcaldessa, Isabel Albalat, en una reunió mantinguda amb el grup d’estratègia de l’Executiva Provincial del PSPV.

El secretari general del PSPV a Castelló, Ernest Blanch, ha expressat el “suport absolut de l’Executiva Provincial al full de ruta marcat pel PSPV d’Albocàsser per a revertir els anys de govern del PP, que s’han traduït en una paràlisi de l’administració i una pèrdua d’oportunitats per a la localitat”.

La reunió també ha comptat amb la participació del secretari general comarcal del PSPV Ports-Maestrat, Evaristo Martí; la senadora i sotssecretària d’Acció Política, Ana Edo; el diputat i sotssecretari de Relacions Institucionals, Germán Renau; la sotssecretària de Sectorial, Mari Carmen Aguilella; el sotssecretari d’Acció Electoral i alcalde de Soneja, Ramón Martínez; i el secretari de Política Municipal i alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez.

Blanch ha destacat que “el Grup Municipal Socialista encarna la voluntat de canvi expressada pels veïns i veïnes d’Albocàsser el passat 26 de maig, que van votar per un futur millor i amb més oportunitats”. L’alcaldessa, Isabel Albalat, i el seu equip de regidors amb Levi Rull, Alina Covaci i Empar Adell “s’han marcat uns objectius per a convertir l’Ajuntament en un aliat de les demandes de la gent d’Albocàsser i en el PSPV tindran el suport que necessiten per a impulsar actuacions i projectes que dinamitzen la localitat”.

Entre les propostes, destaca la millora de les infraestructures educatives, l’arranjament de carreteres per a millorar les connexions, la millora de l’atenció sanitària, dotació d’instal·lacions esportives que permeten oferir alternatives als joves de la localitat, entre altres. Un altre dels reptes que afronten és l’elaboració de pressupostos després de “cinc anys consecutius en els quals el PP ha prorrogat els comptes de 2014, una mostra de la desídia amb la qual la dreta ha gestionat l’Ajuntament”.

La promoció turística serà un altre dels eixos de l’acció del govern socialista d’Isabel Albalat. “Les festes de Sant Antoni no són sol un esdeveniment tradicional d’interés sinó que té un potencial turístic important i, per tant, de dinamització econòmica que cal potenciar”, ha expressat la pròpia alcaldessa, Isabel Albalat. El també diputat autonòmic per Castelló Ernest Blanch ha manifestat “el suport socialista perquè les administracions atenguen les reivindicacions de municipis com Albocàsser”.