L’exalcalde de Castellfort, Diego Castell, s’incorpora a l’àrea de salut de Castelló com a coordinador

116
PUBLICITAT

Als 68 anys, en situació de jubilació activa, el també exsenador del Partit Popular ocupa una plaça de metge de familia estatutari en l’Hospital Provincial, al marge de consultes telefòniques d’Atenció Primària

La Conselleria de Sanitat ha incorporat a l’àrea de salut de Castelló a l’exalcalde de Castellfort, Diego Castell Campesino. L’almassorí té 68 anys però la seua situació laboral li permet compaginar la pensió per jubilació amb el nou càrrec com a coordinador entre centres de salut i hospitals.

S’ha incorporat a l’Hospital Provincial de Castelló, tal com va anunciar el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, durant l’última reunió del consell de govern. Ocupa així una plaça de metge de família estatutari -no un càrrec polític- com a enllaç entre l’atensió primària i l’hospital, a banda d’atendre consultes telefòniques i tramitar documentació administrativa.

Diego Castell va ser alcalde de Castellfort l’any 1991, càrrec que va repetir a partir de 1999, quan també va ocupar el lloc de senador. El seu temps a la Càmera Alta va acabar l’any 2007 amb l’entrada d’Andrea Fabra, filla de Carlos Fabra. En aquell moment va continuar en política però de nou a l’àmbit local, en aquest cas com a regidor d’Almassora en l’executiu de Vicente Casanova.