L’ex director de l’IVF demana a la consellera Montes que rectifique sobre Marie Claire

140
Manuel Illueca, ex director de l'IVF
Manuel Illueca, ex director de l'IVF
PUBLICITAT

El qui fos director de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, ha criticat a la seua ex-companya i ara consellera d’Indústria, Núria Montes, per dir que Marie Claire és “un mort vivent”. Illueca ha recordat que aquesta no és la millor manera de buscar nous inversors per a l’empresa.

Recorda Manuel Illueca que “Marie Claire no és la primera companyia en dificultats que va rebre el suport de la Generalitat. Abans de 2015 (amb governs del PP) Kelme, Stadler, Ferrys, i la mateixa SGR valenciana entre d’altres, van rebre el suport financer de governs del PP, amb sort diferent”.

L’exdirector de l’IVF, principal creditor ara mateix de Marie Claire també exposa que “com aposta estratègica en una comarca despoblada, Marie Claire necessita el suport de tots. Està en joc més d’un centenar de llocs de treball. El mateix administrador concursal ha declarat recentment que la companyia té futur i viabilitat. En aquest context, les declaracions de la consellera qualificant l’empresa com a un “mort vivent”, faciliten l’arribada de capital per reiniciar l’activitat? Per favor, col·laborem per trobar solucions, no posem pals a les rodes”.