L’eurodiputat Jordi Sebastià i la directora de fons Feder, Miriam Fernàndez, visiten Vilafranca

479
PUBLICITAT


-Nota de Compromís-

L’Eurodiputat de Compromís Primavera Europea, Jordi Sebastià, ha visitat la localitat de Vilafranca, al costat de la directora general d’ajudes europees i fons Feder de la GVA, Miriam Fernández, per conèixer de primera mà, la realitat econòmica de la comarca, així com per mantenir diferents reunions, amb representants del teixit industrial, comercial i turístic de la comarca.

Sebastiá i Fernández han realitzat una visita a la fàbrica Marie-Claire, on han escoltat els representants de l’empresa i han explicat les diferents ajudes europees a les que la factoria podria optar dins del seu pla de modernització i expansió.

Visita Jordi Sebastià VIlafranca
Més tard la directora general de fons Feder i l’eurodiputat de Primavera Europea han mantingut una trobada, amb representants econòmics i socials de la comarca dels Ports i han pres bona nota de les peticions i preguntes que els representants de diferents sectors productius han realitzat. La trobada, presentada per l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, també ha servit per conèixer la realitat de diferents pobles de l’interior, que han enviat a diversos representants polítics per interessar-se per les subvencions europees, a les quals podrien optar al tractar-se de zones rurals amb una despoblació més que evident.

“Les polítiques que han portat a tot el sud d’Europa el austericidi, s’han demostrat un fracàs, i, la UE sembla que està començant a entendre que les inversions en polítiques expansives han de ser tendència, ja que les retallades salvatges, només han servit per crear més desigualtat. Europa està entenent que el camí a seguir no és el correcte i que cal revertir les polítiques que han sumit en la misèria a tot el sud europeu “, ha conclòs Sebastià.