L’estrella ‘Michelín’ Miguel Barrera es suma al nou projecte de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’

461
Miguel Barrera, reunit amb el president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí.
PUBLICITAT

El canvi de perspectiva que la Diputació de Castelló vol fer-li al projecte culinari i turístic ‘Castelló Ruta de Sabor’ ha necessitat els consells i l’experiència de Miguel Barrera, una de les grans personalitats culinàries del panorama valencià. Des de Diputació consideren la necessitat d’enfocar millor la marca per a fer-la més atractiva i poder rellançar-la en un mercat on la Covid-19 ha desencadenat autèntiques tragèdies. Per això, el president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, s’han reunit formalment amb Barrera, un cuiner històric castellonenc que dirigeix el restaurant Cal Paradís a la localitat de la Vall d’Alba (Plana Alta).

L’objectiu de la reunió ha estat enriquir-se dels consells de l’estrella ‘Michelín’ i conéixer la seua opinió de la reforma de la marca i del projecte. S’han presentat tant els nous objectius com les línies estratègiques de la iniciativa, basades en una inversió inicial de 175.000 euros dels quals s’esperen poder redefinir la concepció de la marca i difondre la província de Castelló com una d’alt nivell gastronòmic.

El procés comptarà amb el suport de Barrera, qui ha admés que és tot «un encert» l’actualització de la marca per aprofitar no només el potencial de les terres castellonenques, sinó també per ajudar a un sector caòtic en aquests moments.