L'estiu més tecnològic es viu en Vistabella
L'estiu més tecnològic es viu en Vistabella

Penyalab, l’Ajuntament de Vistabella i l’IVAJ han organitzat per al mes d’agost diferents activitats per a xiquets, joves i adults en les quals la tecnologia és protagonista. Així, els més menuts, amb edats entre 6 i 12 anys, podran participar dimarts i dijous de 17.00 hores a 18.30 hores amb L’hora del codi, una activitat per a crear animacions o videojocs.

El preu per a empadronats és de 10 euros per sessió i per a no empadronats de 15 euros.
Els dies 21 i 22 d’agost els joves podran gaudir de 24 hores ininterrompudes de disseny i creació d’una aplicació mòbil. L’activitat serà de 09.00 hores del dia 21 a 09.00 hores del dia 22. El preu de l’activitat és de 15 euros i es recomana fer la inscripció en grups de 3 persones i disposar d’ordinador portàtil per a realitzar l’activitat. En cas de ser menys persones o no disposar d’equip consultar amb Penyalab o l’Ajuntament de Vistabella.

Finalment, Coneix el teu mòbil és una activitat dirigida a persones adultes que vulguen aprendre més sobre les funcionalitats del seu dispositiu. L’activitat es realitzarà dimarts i dijous del 31 de juliol al 16 d’agost. El cost de l’activitat és de 10 euros per sessió en cas d’empadronats en el municipi i de 15 euros per a la resta de participants.

L'estiu més tecnològic es viu en Vistabella