L’Esplai d’Anglès i Esport de Morella s’estrena amb 41 alumnes

777
Judit Garcia a l'Esplai d'Anglés
PUBLICITAT

Aquest nou servei que va dirigit a xiquets d’entre 9 i 14 anys ha comptat amb una gran acceptació i un elevat nombre de matriculacions. S’han contractat dos monitors durant cinc setmanes i un tercer de reforç durant quinze dies. La regidora d’educació, Judit Garcia, ha visitat les classes de l’Esplai d’Anglès i Esport, un servei nou que compta amb una gran acollida en la seva estrena. En total, compta amb 41 matriculacions i s’han contractat a dos monitors durant cinc setmanes i un tercer de reforç durant quinze dies. Aquesta activitat ha nascut a proposta de l’AMPA i el CBF Morella i ha estat tot un èxit.

Judit García assenyala que “aquests serveis són molt importants per a l’educació, formació i aprenentatge dels xiquets i xiquetes de Morella i per a la conciliació laboral de les famílies, de manera que anem a prioritzar aquests serveis”. A més explica que “des de fa anys s’oferta l’Escola d’Estiu, que enguany torna a tenir una gran acceptació i compta amb 60 alumnes, i des de fa dos anys, es va afegir l’Esplai per als joves de 9 a 14 anys, que pretén que els alumnes aprenguen anglès a través de la diversió, i aquest any s’ha unit la pràctica de l’esport a aquesta activitat i ha fet que les matriculacions es multipliquen”. Així, Judit Garcia explica que per a aquest estiu s’ha modificat aquest esplai i ha agraït a l’AMPA i al CBF Morella seves propostes i col·laboració, ja que la combinació de l’ensenyament de l’anglès amb la pràctica esportiva, tal com van proposar aquestes associacions, ha fet que aquest servei compti amb una gran acceptació.

Els alumnes del’Esplai d’Anglès i Esport comencen la jornada realitzant les classes d’aprenentatge de l’idioma. L’altra meitat del matí, es desplacen al Centre Lúdic i Esportiu Jaume per divertir-se amb la pràctica de diferents jocs i esports, posant també en pràctica part del vocabulari après anteriorment.
L’Escola d’Estiu i el “Esplai” d’Anglès i Esport són dos serveis que faciliten la conciliació laboral dels pares i mares, ja que permet que els xiquets i xiquetes tinguen el seu espai d’educació i diversió durant les vacances escolars.