L’Espígol Fest porta la cultura del curtmetratge fins a Herbers

74
PUBLICITAT

El 18 juliol començarà l’Espígol Fest, el festival de curtmetratges que es desenvolupa a Herbers. L’Espígol Fest arriba als Ports per a combatre la despoblació a través de la cultura i el cinema, posant en valor la importància del medi rural i la seua riquesa cultural. L’objectiu d’aquest és “promoure talents cinematogràfics en els quals destaquen la importància de la repoblació, el medi rural i la biodiversitat, donant-los així la plataforma per a mostrar i promocionar el seu treball”, afirmen des de l’organització.

El jurat d’aquesta edició comptarà amb els i les cineastes Begoña Soler, Rafa Molés, Fran Ruvira, Pau G. Guillén, Dora Martí, i altres grans personalitats de l’audiovisual, del món de la cultura i el disseny, i vinculades a l’àmbit rural. Tot sota la coordinació de Sara Mansanet i de la col·laboració activa dels veïns i veïnes d’Herbers, que participen en la seua organització i desenvolupament. A més de les projeccions, l’Espígol Fest inclou tallers, xerrades i col·loquis.

Així doncs, d’ací a dues setmanes Herbers acollirà als i les amants del cinema en l’Espígol Fest, una aposta per la cultura que lluita contra la despoblació i dinamitza l’economia local, convertint Herbers i la comarca en un referent cultural.