L’Espardenya Rock reafirma el valor de la música rock

756
L’Espardenya Rock reafirma el valor de la música rock
L’Espardenya Rock reafirma el valor de laL’Espardenya Rock reafirma el valor de la música rock música rock
PUBLICITAT

Un any més ha tingut lloc la nit més rockera de Forcall: l’Espardenya Rock. Després de dotze anys celebrant aquest festival, l’edició d’enguany es va celebrar la nit de dissabte 17 de novembre a l’antic pavelló del municipi.

L’Associació Cultural Espardenya Forcallana és l’encarregada d’organitzar aquesta festa. Els joves forcallans que formen part de l’associació valoren molt positivament poder oferir una alternativa musical a les comuns nits de festa amb orquestres i creuen de vital importància donar èmfasi a grups que estan començant a obrir-se camí en el panorama musical, oferint-los un espai per créixer als escenaris, però apunten que cada vegada és més complicat aconseguir actuacions de bandes de més renom.

Pel que fa als grups, l’aposta de l’organització és sempre de proximitat, contractant músics rockers de municipis propers. Enguany el cartell estava format per quatre bandes i un DJ set. Els músics de “Summer Ends”, de Castelló, van ser els primers en trepitjar l’escenari de l’Espardenya Rock, seguits pel grup “Espardenyes”, provinent de Vilafamés. Els veterans “The Skartxos”, de Mirambel, els van seguir, consolidant el seu públic fidel concert rere concert. “Hormigón Armado”, de Cantavella, va ser el grup encarregat de tancar el cicle de concerts, fent votar als més de 150 assistents a l’Espardenya Rock. D’altra banda, “Animal Sound”, el duet de DJs, es va encarregar d’amenitzar la nit entre concert i concert i de que no s’acabés la festa un cop finalitzada l’actuació de “Hormigón Armado”.

Forcall va viure dissabte, un any més, la cita rockera per excel•lència del municipi posant de rellevància la música rock que tant agrada als joves de la zona.