L’Espai Firal acollirà el sopar de germanor de l’Anunci amb 1.500 persones

101
PUBLICITAT

-Després de la inscripció dels i les membres de les carrosses, es poden reservar places fins a completar l’aforament les oficines de l’ajutnament
– El contracte es va licitar per concurs a l’empresa Birmajus, la qual donarà el càtering  amb un preu de 24 euros cada menú
– Durant el cap de setmana s’ha establert un dispositiu especial de trànsit amb tres zones d’aparcament als afores de Morella

 La ciutat de Morella està preparada per a acollir una de les seues festes més importants. Des del 25 d’agost i fins al 27, els diferents actes de l’Anunci passaran pels carrers amb el pregó i la batalla de confeti com uns dels principals. Així, l’Espai Firal acollirà el diumenge el sopar de germanor i final d’estes festes on participaran 1.500 persones. D’estes, primer s’han inscrit els i les membres de les carrosses que participen en la festa i ara estan disponibles la resta de places a les oficines de l’ajutnament.


L’empresa Birmajus oferirà el càtering d’eixa nit amb un menú de 24 euros. El contracte es va licitar per concurs, en el qual es van presentar tres candidates. Així, una empresa va renunciar i una altra no complia els requisits demandats. A més, una vegada licitat el contracte, l’ajuntament va demandar millorar el servei i l’empresa va accedir. Birmajus donarà el servei de càtering amb dos menús diferents, un de carn i un vegetarià, i aptes per a persones celíaques amb 15 cambrers i cambreres. També inclou la beguda i els cafés.
Pel que fa a l’Ajuntament de Morella, obrirà l’Espai Firal per a acollir este multitudinari sopar de germanor, així com les taules i cadires necessàries. A més, muntarà dues carpes que ampliaran l’aforament i acollir el total d’aforament previst i acollir a 1.500 persones.
D’altra banda, hi haurà també servei de menjar amb foodtrucks a l’Albereda, des de l’Escola Infantil fins a l’estàtua de Manuel González Martí. Estos estaran des del dimecres 23 d’agost a les 20.00 hores fins a finalitzar les festes i la zona ja està preparada amb els punts d’aigua i llum necessaris per a prestar el servei.


Dispositiu especial de trànsit
L’Ajuntament de Morella ha preparat tres zones d’aparcament especials per al cap de setmana de l’Anunci. La primera d’elles està al barri de La Puritat i pensada per a acollir els vehicles de la gent vinguda dels pobles de la comarca dels Ports, la segona a la zona de Santa Llúcia per als vehicles que arriben des de la província de Terol i l’última a l’Hostal Nou per aquelles vingudes per l’N-232 des de Vinaròs, Castelló o València entre altres. Esta última comptarà amb un servei d’autobús per a apropar els i les visitants fins a la ciutat, així com de tornada fins al pàrquing.


A més, el divendres a partir de les 16.00 hores, les carrosses que participen en l’Anunci entraran a la ciutat i circularan pels accessos a la ciutat. Així, durant esta vesprada hi haurà talls de trànsit en els carrers de Morella per on accediran els vehicles, així com l’accés des de Santa Llúcia. La informació es detallarà en els pròxims dies pels canals d’informació municipal.


L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “són dies de festa on venen molts visitants a disfrutar de l’Anunci i de Morella” i ha afegit que “volem donar els màxims serveis possibles i que tant la gent d’ací com la que vindrà tinguen una bona atenció”. L’edil també ha demanat que “se circule el mínim possible per dins del nucli històric, només el que siga necessari i no dificultar la circulació durant estos dies”. Finalment, Sangüesa ha explicat que “les zones d’aparcament pròximes al municipi estaran disponibles per a la gent amb distintiu de residents i autoritzats”.