L’església de Culla acollirà un concert de música barroca aquest diumenge

277
Església de Culla
Església de Culla
  • L’actuació s’engloba dins del cicle ‘Vetlades barroques a escenaris històrics’
  • El temple es troba en el centre històric del municipi, declarat Bé d’Interés Cultural el 2004

L’Església Parroquial del Salvador de Culla serà l’escenari, diumenge que ve 19 de juliol a les 19.00h, d’un concert de música barroca a càrrec de L’Estança Harmònica. Aquesta actuació de música s’engloba dins del cicle ‘Vetlades barroques a escenaris històrics’ que compta amb el patrocini de la Diputació de Castelló.

El grup està integrat per la soprano Isabel Alcaraz, l’oboé Anna Albert, els violins Albert Cabedo i Miquel Àngel López, la viola Miquel Falomir, el violoncel d’Anna Pitarch i el clavicèmbal de Manel Sifre i interpretaran una selecció d’obres dels millors autors del segle XVII i XVIII.

Cal destacar que, l’Església Parroquial de Culla s’alça sobre les restes d’un temple medieval del segle XIV i va ser consagrat en 1712. Es troba en el centre històric del municipi, declarat Bé d’Interés Cultural en 2004 per ser un dels conjunts històrics millor conservats de l’arc mediterrani. No en va, Culla ha entrat a formar part de l’associació de ‘Els Pobles Més Bonics d’Espanya’ en 2020. A l’Església de Culla destaca l’antiga estàtua gòtica en pedra policromada del Salvador i pila baptismal gòtica també pertanyent a l’anterior temple, així com una important col·lecció de peces i arxiu.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta, l’aforament limitat i és obligatori l’ús de mascareta.

Església de Culla
Església de Culla