L’Església Arxiprestal s’estrena a l’Early Music Morella amb el concert Odhecaton de La Danserye

943
Early Music Morella (2)
PUBLICITAT

– Es tracta d’una de les acadèmies i festivals d’aquesta música més importants d’Europa

– Del 21 al 27 de juliol Morella es trasllada a l’època medieval a través de la música i dels edificis històrics de la ciutat

L’Early Music Morella no ha parat en tot el cap de setmana on els morellans, morellanes i visitants van poder gaudir de la música medieval i renaixentista als edificis històrics de la ciutat.

La jornada del diumenge va destacar pel concert Odhecaton de La Danserye a l’Església Arxiprestal de Morella. Així, la ciutat torna a l’època medieval i mescla els emplaçaments històrics de Morella amb la música medieval i renaixentista que ofereixen els concerts i classes de l’Early. D’aquesta manera, Morella reviurà aquesta època fins al dijous quan es clausura el festival amb La dansa de la mort.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “l’Early Music Morella aprofita tots els emplaçaments de Morella per oferir la seua música”. A més, ha comentat que les classes es realitzen en llocs més menuts i els concerts més importants s’ha fet al convent de Sant Francesc o a l’Església Arxiprestal on cap més nombre de persones”. Tanmateix, l’edil ha comentat que “és un orgull comptar amb aquesta acadèmia, de les més importants d’Europa, a Morella i als concerts es nota el nivell que tenen aquells que hi participen”.

Finalment, cal recordar que aquesta sisena edició de l’Early Music Morella compta amb més de 100 alumnes vinguts d’arreu del Món que aprenen sobre diferents disciplines i instruments de la música medieval i renaixentista. D’aquesta manera, també es important comentar la mescla perfecta que ofereixen els edificis històrics de Morella per a albergar aquest tipus de música que va ser més habitual a la ciutat en altres temps.