L’Escudella de Vilafranca i La Carrasca de Culla, entre els millors restaurants de Castelló

1156
PUBLICITAT

Els restaurants L’Escudella de Vilafranca i La Carrasca de Culla han obtingut, respectivament, el segon i tercer premi en la primera edició de la ‘Primavera Gastronòmica’ dins de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Diputació de Castelló i que es va portar a terme des del 8 d’abril fins al 19 de juny, amb l’objectiu de fomentar la promoció gastronòmica dels productes de temporada de la província.

Els guardons rebuts per Emilio José Pons (L’Escudella) i Catalina Chiva (La Carrasca) foren repartits per la diputada de Turisme, Virginia Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, en reconeixement al seu excel·lent treball culinari.

Durant la ‘Primavera Gastronòmica’ tots els establiments participants realitzaren menús on el protagonisme va recaure en la cuina de mercat i en els productes de proximitat, una característica que els restaurants de l’Alt Maestrat aprofitaren perfectament.

Aquesta edició, on han participat més de 30 establiments diferents, no només ha permés al públic recórrer les comarques a través dels seus productes i sabors, sinó que també ha suposat un gran impacte econòmic per la província, amb vora 100.000 euros generats.