Javier Sierra a Morella

Javier Sierra a Morella (2)Diumenge s’ha celebrat un nou cita a Morella amb l’escriptor Javier Sierra que ens ha parlat sobre el seu llibre “El Mestre del Prado: a la recerca dels secrets de l’art”. L’acte ha tingut lloc  a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella i han assistit més d’un centenar de persones.

Cal recordar que Sierra és l’únic autor espanyol contemporani que ha aconseguit situar les seves novel·les en el top ten dels llibres més venuts als Estats Units. A més, l’autor té arrels morellanes, ja que la seva mare és nascuda a aquesta localitat.

Les novel·les de Javier Sierra es tradueixen a més de quaranta idiomes i són font d’inspiració per a molts lectors que busquen alguna cosa més que entreteniment en un relat d’intriga. Format en el món del periodisme, va ser director de la revista Més enllà de la Ciència durant set anys, a més de presentador i director d’espais en ràdio i televisió a Espanya. Ara inverteix el seu temps en investigar arcans de la història i escriure sobre ells. Ha donat a impremta títols molt populars entre els quals destaquen El sopar secret (publicat en 43 països), La dama blava (editat en altres 20), La ruta prohibida, Les portes templeres, El secret egipci de Napoleó o L’àngel perdut.