L’Escola Taurina de la Diputació aprova les bases per a portar exhibicions als municipis

38
PUBLICITAT

El Consell Plenari de l’Escola Taurina acorda prestar una desena de serveis de toreig de saló en 2024

El Consell Plenari de l’Organisme Autònom Local de l’Escola Taurina de la Diputació Provincial ha aprovat les bases de la convocatòria per a seleccionar als municipis castellonencs que desitgen albergar en les seues localitats exhibicions de toreig de saló de l’Escola Taurina de Castelló durant 2024. Per al present curs, la Diputació prestarà 10 serveis de toreig de saló.

En este sentit, el diputat provincial ha explicat que “el servei es prestarà mitjançant la presència del professor i alumnes de l’Escola Taurina de Castelló que realitzaran una exhibició de toreig de saló per a tots els públics, oferint les primeres nocions de l’art de la tauromàquia, així com explicacions del desenvolupament d’una correguda de bous”.

Així doncs, podran concórrer a la present convocatòria tots els municipis de la província que ho desitgen. Per a això, assumiran el compromís de disposar d’una plaça que dispose d’espai suficient per a poder desenvolupar amb solvència la classe de toreig de saló i d’un equip de so amb micròfon per a millorar la funció didàctica de l’activitat.

Els municipis interessats hauran de presentar sol·licitud d’adhesió a estes bases de manera electrònica, a través del corresponent formulari disponible en la seu electrònica de l’Escola Taurina. El termini perquè puguen sol·licitar la celebració d’esta activitat finalitzarà el 15 d’octubre de 2024 o amb l’assignació dels 10 servicis contractats per a 2024.

El diputat de l’Escola Taurina, David Vicente, ha animat als ajuntaments de la província a presentar la seua sol·licitud per a albergar esta activitat que resulta essencial per a “buscar nous professionals taurins, impartir els ensenyaments per a una formació adequada i fomentar l’afició taurina en una província amb gran tradició al món del bou”.

En un altre orde de coses, el Consell Plenari de l’Escola Taurina també ha aprovat la contractació de l’organització de dos novillades sense picadors de l’Escola Taurina de Castelló a Vilafranca i Benassal per un import de 54.193 euros.