L’Escola Municipal d’Idiomes de Morella obre el període de matriculació per als exàmens

806
PUBLICITAT

El període de matriculació per als exàmens A2, B1, B2 i C1, certificats per Trinity College London, està obert fins el 23 de març

L’Escola Municipal d’Idiomes de Morella ha obert el període de matriculació dels exàmens oficials, per optar als títols A2, B1, B2 i C1, certificats per Trinity College London. En aquesta tercera edició s’espera que desenes d’alumnes es matriculen i que puguen realitzar aquesta prova en la mateixa localitat, com va passar en els dos primers anys. Novament s’ofereix la possibilitat de presentar-se a aquesta prova a alumnes que estudien per lliure i que no estan apuntats a l’escola municipal.

La regidora de formació, Judit Garcia, assenyala que “des de l’Ajuntament de Morella es va a seguir treballant en aquesta aposta decidida per la formació, perquè és molt important que puguem tindre una Escola Municipal d’Idiomes en la nostra localitat, perquè els nostres veïns i veïnes puguen aprendre anglès ací i obtenir títols certificats per Trinity College London sense desplaçar-se de Morella”. Cal recordar que aquesta escola compta amb 70 alumnes matriculats, entre repàs de primària i ESO, A2, B1, B2 i C1. A més, el Centre formatiu CISE també compta amb l’opció de realitzar una preparació no presencial per a l’obtenció de títols i també s’ha ofert la possibilitat de preparació de la documentació per als exàmens i assessorament.

L’Escola Municipal d’Idiomes, igual que totes les activitats formatives, està coordinada des de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Morella.