L’Escola Infantil gratuïta de Morella comença un nou curs

892
Escola Infantil de Morella
PUBLICITAT

-Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella-

Aquest any es comptarà amb 33 alumnes, el que ha fet que es contracte una professora de reforç, com l’any anterior

L’Escola Infantil de Morella ha començat avui el curs 2016/17. Aquest any, es comptarà amb 33 alumnes, que s’aniran incorporant a poc a poc durant aquesta setmana. Aquest servei municipal és gratuït i suposa una important ajuda per a la conciliació laboral de les famílies. Per a aquest curs, s’ha contractat una professora de reforç, per poder realitzar la millor atenció als xiquets, el que fa que ascendisca a quatre el nombre d’empleats a l’Escola Infantil.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora d’educació, Judit Garcia, han visitat avui l’Escola Infantil, en el primer dia de curs. Allà, han aprofitat per comentar amb els professors les necessitats existents i conèixer als alumnes. La regidora assenyala que “l’Escola Infantil és un servei essencial per a les famílies de Morella i, des de l’Ajuntament continuarem apostant per la potenciació d’aquest servei i per la seva gratuïtat, sent així una ajuda importantíssima per als veïns i veïnes de Morella”. Cal recordar que l’Escola Infantil és un servei gratuït, ja que els pares tan sols tenen la despesa inicial de matrícula de 50 € i la de material didàctic anual.

Cal recordar que en els últims anys s’han realitzat millores en aquest servei. D’una banda, des del passat any, la preinscripció es porta a terme al mes de maig, en aconseguir formar part del Programa d’Escoles Infantils de la Generalitat Valenciana. D’altra, s’han realitzat millores a l’immoble, per fer una millor distribució de l’espai, especialment els cursos que hi ha hagut un elevat nombre d’alumnes, com van ser els de 2013 a 2015. A més, s’han dut a terme millores d’eficiència energètica i, en les últimes setmanes, s’ha realitzat el manteniment necessari per a l’inici del present curs.