L’Escola Infantil de Morella prepara el curs 2021-2022

648
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

 L’Escola Infantil de Morella obrirà el dia 1 de juny el període de preinscripció de l’alumnat per al curs 2021-2022. Aquest estarà obert fins a l’11 del mateix mes per a aportar la documentació necessària i utilitzar aquest servei durant el següent cicle escolar. Així, els pares i mares d’alumnes amb edat d’utilitzar l’Escola Infantil, rebran una carta informativa on s’especifiquen els documents necessaris per a realitzar la preinscripció i reservar plaça.

A més, aquesta serveix per a tindre una previsió del nombre de xiquets i xiquetes que aniran a classe el curs que ve. Aquest es preveu nombrós, per la qual cosa es reforçarà el servei de professorat amb la borsa de treball municipal.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “L’escola Infantil és un servei molt important per a la conciliació i molt demandat per les famílies” per la qual cosa “obrim el període de preinscripció i previndre la quantitat d’alumnes que l’utilitzaran i començar l’organització del curs següent i cobrir les necessitats de les famílies” ha explicat l’edil. A més, Ana ha comentat que “durant el curs actual s’han adaptat les instal·lacions de l’Escola Infantil per a complir les mesures sanitàries enfront de la COVID-19 i evitar contagis” i ha afegit que “també es tindrà en compte la situació amb la pandèmia quan comence el curs i adaptar el servei a les mesures que marquen les autoritats sanitàries”.
Cal recordar que el present curs, el qual presta servei fins al 31 de juliol, ha comptat amb 44 alumnes matriculats, els quals s’han repartit en grups bombolla. D’aquesta manera, l’alumnat està separat en tres aules diferents i l’inici del curs es va realitzar de manera escalonada durant la primera setmana. A més, l’Escola infantil de Morella és un servei gratuït i l’alumnat paga 50 euros per a sufragar les despeses del material escolar.