L’Escola Infantil de Morella començarà el curs l’1 de setembre.

200

Els dies que el centre ha estat tancat s’ha aprofitat per a realitzar xicotetes reparacions de manteniment i millora.

L’Escola Infantil de Morella iniciarà el curs 2015-2016 el proper 1 de setembre amb 34 alumnes. Este servei municipal és gratuït i suposa una important ajuda per a la conciliació laboral de les famílies. Per a este nou curs es contractarà una nova monitora.

Durant les vacances estivals de l’agost, atès que l’Escola està tancada, el consistori aprofita per a dur a terme xicotetes reparacions de manteniment i millores necessàries per al bon funcionament d’aquest espai educatiu. Com apunta la regidora d’Educació, Judit Garcia, “encara que el gros de les millores s’ha realitzat en temporades anteriors, sempre cal revisar les instal·lacions que poden precisar algun tipus de reparació degut a l’ús continuat de les mateixes durant tot l’any”.

Per altra banda, encara que el nombre d’alumnes ha disminuït front a l’any anterior, serà necessària la contractació d’un professor/a més des de l’inici de curs. L’Ajuntament ja ha publicat l’oferta de treball, que serà adjudicada aquesta setmana, per a que aquest/a monitor/a de reforç puga començar amb la resta de plantilla fixa de l’Escola Infantil el primer dia de classes.

L’Escola Infantil és un servei gratuït, atès que els pares tan sols tenen la despesa inicial de matricula de 50 € i la de material didàctic anual. D’aquesta manera, aquest servei es suma al de les ajudes a la compra de llibres de text i el Banc de llibres per a disminuir la despesa que pateixen els veïns i veïnes de la localitat.

-Millores en l’Escola de Primària

Cal recordar que el consistori morellà també està realitzant obres de millora en l’Escola de Primària Verge de Vallivana. Es tracta d’unes obres sol·licitades per l’equip educatiu del centre i pares i mares dels alumnes, que aprofitant els mesos estivals s’han pogut dur a terme per part de la bridaga d’obres.
D’aquesta manera, tant l’Escola Infantil com l’Escola de Primària podran obrir les portes el proper mes de setembre amb total normalitat.