L’Escola Infantil de Morella comença el curs

1063
PUBLICITAT

Morella comença un nou cicle escolar amb la tornada de les classes a l’Escola Infantil, el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports. Així, avui s’ha iniciat l’activitat a l’Escola Infantil amb els i les primeres alumnes. L’entrada de l’alumnat en aquest centre serà escalonada entre avui i demà com a període d’adaptació. D’aquesta manera, el dilluns s’iniciarà l’horari habitual amb tots i totes les alumnes. Cal destacar que s’han matriculat 44 alumnes per al curs 2020-2021.

D’altra banda, el CEIP Mare de Déu de Vallivana també iniciarà l’activitat el dilluns 7 de setembre. D’aquesta manera, aquest matí s’ha mantingut una reunió entre la direcció del centre educatiu i l’Ajuntament de Morella per enllestir les mesures de seguretat. A més, s’han habilitat tres entrades diferents per accedir al centre de manera fluida i sense aglomeracions, encara que aquestes canviaran quan s’inicien les obres de millora de l’edifici.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola Infantil és un servei molt important per a la conciliació familiar, el qual enguany té alguns canvis per a complir les mesures sanitàries de prevenció de contagis de la COVID-19”. L’edil ha explicat que “l’alumnat estarà separat en tres aules diferents i el recreo també es realitzarà en tres zones diferents”. Adell ha comentat que “en el CEIP Mare de Déu de Vallivana s’han habilitat tres zones d’accés al centre i es recomana no accedir en cotxes per a no saturar l’entrada principal”. Finalment, l’edil ha apuntat que “l’accés canviarà lleugerament durant el curs a causa de les obres de l’edifici de l’escola”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Morella va adjudicar les obres del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana al CEIP Mare de Déu de Vallivana el passat mes d’agost. Així, està previst que aquestes obres comencen a finals del mes de setembre. Aquesta obra s’ha adjudicat a l’empresa valenciana Urbamed per un pressupost d’1.252.177,63 euros després de tot el procés de valoració i la direcció de l’actuació anirà a càrrec de l’empresa morellana Balam per un total de 59.290 euros. Durant tota l’execució no es veurà afectada l’activitat educativa.