L’Escola d’Estiu de Vilafranca arribarà a 115 alumnes, rècord de totes les edicions. Amb galeria de fotos

452
Escola d'Estiu a Vilafranca
PUBLICITAT
L’Escola d’Estiu de Vilafranca arribarà este estiu a 115 alumnes entre xiquets del poble i els qui passen l’estiu a la vila. Serà rècord absolut de participació, segon han apuntat des d’Esport i Diversió, empresa encarregada d’organitzar les activitats.

El programa educatiu es va iniciar el passat dia 22 de juny. D’aquesta manera només finalitzar el curs escolar els pares ja poden compatibilitzar la vida laboral amb la familiar. L’escola d’estiu es desenvolupa a les instal·lacions esportives de la població.
Des del 4 de juliol els més menuts poden gaudir de la piscina. Mentrestant, es diverteixen amb esports i diferents programes. Cada setmana es dedica a una temàtica.
Jocs sobre jocs tradicionals o equips, tallers d’art, cuina, experiments, dramatització o reciclatge, excursions a peu o en bici, l’experiència amb les ovelles i el seu pastor, una acampada … són només algunes de les possibilitats. L’escola estarà oberta fins al proper 31 de juliol. La inscripció es pot realitzar des de 25 € per setmana. A més l’escola d’estiu ofereix la possibilitat de classes de reforç des de les 8.45h