L’Escola d’Estiu de Morella ha comptat amb més de 100 alumnes durant el mes de juliol

372
Escola d'Estiu Morella
PUBLICITAT

Aquesta edició ha sigut a les aules de l’IES Els Ports per albergar els grups i seguir les mesures de seguretat enfront de la COVID-19

L’Escola d’Estiu és un servei molt important per a la conciliació familiar durant el mes de juliol a Morella

Avui també finalitzen el curs de l’Escola Infantil de Morella i el Campus QIU esports

L’Escola d’Estiu de Morella ha finalitzat avui amb rècord de participació aquest any. Així, més de 100 alumnes s’han matriculat en aquesta edició i han realitzat diferents activitats al llarg de tot el mes de juliol. Cal explicar que aquesta edició de l’Escola d’Estiu ha seguit el mateix procediment que l’any 2020 i complir les mesures sanitàries per evitar contagis de la COVID-19, de manera que l’alumnat s’ha separat en grups diferents i la seu principal ha sigut l’IES Els Ports que compta amb suficients aules per a complir aquestes mesures.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola d’Estiu d’aquest any ha comptat amb una gran quantitat d’alumnes, la qual cosa remarca la importància d’aquest servei per a la conciliació familiar durant els mesos de vacances estivals”. L’edil ha explicat que “aquest any ha tingut algunes variacions a causa de les diferents mesures que cal complir per a evitar contagis, de manera que les activitats van tindre lloc l’institut i la piscina majoritàriament”. Finalment, ha afegit que “ens consta que les xiquetes i xiquets han disfrutat molt de les activitats de l’Escola d’Estiu i agraïm el treball de la coordinadora i monitores de l’empresa Iocum que l’han portat a terme i a les famílies que han confiat en aquest servei”.

Cal recordar que avui també finalitzen el curs de l’Escola Infantil de Morella, així com el Campus QIU esports. Així, l’Escola Infantil és un servei molt important per a la conciliació familiar durant tot l’any. També el campus que ha oferit activitats esportives durant el mes de juliol.

Nota de premsa Ajuntament de Morella