L’Escola de Famílies programa diverses sessions a Vilafranca

653
Escola de famílies Vilafranca
PUBLICITAT
-Es tracta d’una iniciativa que pretén ajudar a la prevenció del consum de drogues
-Està impulsada per un equip multidisciplinar dels serveis socials de la Mancomunitat Els Ports i amb el suport dels ajuntaments
-Morella, Forcall i Cinctorres també acolleixen sessions de l’Escola de Famílies

Ja s’ha donat a conèixer el programa de l’Escola de Famílies a Vilafranca. Des del 2 d’abril i fins al 28 de maig, es duran a terme les diverses sessions. Sentiments, comunicació, noves tecnologies, drogues o bulling protagonitzaran algunes de les cites. Un equip multidisciplinar dels serveis socials de la Mancomunitat Els Ports, amb el suport de l’ajuntament de la localitat, s’encarrega de dur endavant la iniciativa en Vilafranca. Dotar als pares i mares de les eines necessàries per millorar la comunicació amb els seus fills i previndre problemes com el consum de drogues són alguns dels seus objectius.

Un grup de professionals de l’àmbit social, sanitari i educatiu de la Mancomunitat s’encarrega del programa formatiu. A més de les sessions dirigides als inscrits a l’Escola de Famílies hi haurà altres sessions obertes a tots els que vullguen assistir. També Morella, Forcall i Cinctorres tindran altres sessions d’esta iniciativa comarcal.