Les XV Jornades de la Trufa de Morella continuen amb molta participació

608
Les XV Jornades de la Trufa de Morella continuen amb molta participació
Les XV Jornades de la Trufa de Morella continuen amb molta participació
PUBLICITAT

Morella continua amb les XV Jornades de la Trufa que han omplit d’activitats gastronòmiques la ciutat. D’aquesta manera, aquesta vesprada els restaurants El Faixero i Pizzeria Lola oferiran un maridatge de vi i cuina amb la trufa com a element protagonista a la Llotja de l’ajuntament a les 20.00 hores. Així, aquestes jornades gastronòmiques s’allarguen fins a l’11 de març amb menús especials elaborats amb el diamant negre dels Ports, tallers i showcooking.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “en el que portem de Jornades de la Trufa, totes les activitats han sigut un èxit de participació en el que destaquen els showcooking”. A més, ha explicat que “cada any volem millorar i realitzar activitats atractives per a tots i totes i que reflectisquen la rica gastronomia que hi ha en aquesta zona”. Finalment, ha recordat que “ja no sols participen establiments de Morella, sinó que participen d’altres pobles de la comarca com Cinctorres i Vilafranca”.

Durant les XV Jornades de la Trufa es poden degustar els menús especials de Cardenal Ram, Casa Roque, Daluan, La Fonda Moreno, Marqués de Cruïlles, El Mesón del Pastor, Pizzeria Lola, Vinatea, El Faixero, l’Escudella i la Taverna del Forn. A més, entrant en la recta final d’aquestes, hi ha programades activitats com la d’aquesta vesprada de maridatge de vi i cuina, així com la setmana que ve l’últim showcooking, a càrrec del restaurant Daluan el divendres a les 20.00 hores i el taller de Productes de Morella el dissabte, 10 de març, a les 19.00 hores. Aquestes activitats també van acompanyades amb vins DO Terra Alta.