Les XV Jornades de la Trufa de Morella arriben a la recta final

309
Neu Morella

– Morella s’ha despertat nevada, encara que les afeccions han sigut mínimes

Les XV jornades de la Trufa de Morella arriben a la seua recta final, ja que duren fins a l’11 de març. D’aquesta manera, els menús especials amb el diamant negre dels Ports estan presents en establiments de la ciutat, així com alguns d’arreu de la comarca. Aquest divendres, 2 de març, la principal activitat és el maridatge de vi i cuina amb plats elaborats amb trufa que realitzaran els restaurants El Faixero i Pizzería Lola a la llotja de l’ajuntament de Morella. Serà a les 20.00 hores.

Trufa Morella

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “les Jornades de la Trufa són tot un èxit i revulsiu turístic i econòmic de la nostra zona”. L’edil ha comentat que “tant els menús especials dels diferents establiments, com les activitats programades per als caps de setmana tenen molta participació de morellanes, morellans i visitants”.

Neu a Morella

La neu ha tornat a Morella amb una lleugera capa que deixava blancs els voltants de la ciutat i les teulades. D’aquesta manera, la nevada no ha causat massa incidències a la capital dels Ports on les classes del Col·legi Mare de Déu de Vallivana, l’IES Els Ports i l’Escola Infantil han transcorregut amb normalitat, encara que el transport escolar sí s’ha vist afectat. A més, a primera hora del matí els ports de Querol i Torremiró presentaven dificultats, però ambdós s’han obert al trànsit al llarg del matí.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta vegada la neu no ha causat problemes de manera que la població ha mantingut la normalitat durant tota la jornada”. A més, l’edil ha recordat que “sí que hem demanat precaució en les primeres hores del matí tant per a la circulació amb vehicles, com a peu, ja que podia haver relliscades”. Finalment, Rhamsés ha comentat que “aquesta nevada és molt positiva per als aqüífers de la zona, ja que estàvem vivint una llarga sequera”.