Les visites tornen al Parc Miner del Maestrat

244

-Aquest dimecres, 24 de juny, Dia de Sant Joan, les mines estan obertes

Grans i menuts ja poden gaudir de nou dels misteris i secrets que guarden les mines Victoria i Esperanza en el Parc Miner del Maestrat, situat en els termes municipals de La Torre d’en Besora i de Culla.

Així, des de fa dos caps de setmana, la vida ha tornat a les antigues mines de ferro. Això sí, complint totes les mesures de seguretat recomanades enfront del Covid19 com l’ús de mascaretes, la realització de les visites en grups reduïts o la utilització de gel desinfectant. Cal indicar, a més, que tant les mines, com els cascos i el tren miner que recorre el camí entre l’una i l’altra bocamina, es desinfecten abans de començar les visites, entre elles i en acabar.

La reobertura del Parc Miner del Maestrat està sent tot un èxit i, com sempre, els assistents gaudeixen coneixent la història minera del Maestrat. Per a més informació i reserves contactar amb el Parc Miner en el 651 17 70 71 o per e-mail en parcminerdelmaestrat@gmail.com. Cal indicar que aquest dimecres 24 de juny, festiu de Sant Joan, el Parc Miner estarà obert.